A Babáért aki nincs Veled, azzal Aki mindig Veled van…
A Babáért aki nincs Veled, azzal Aki mindig Veled van…

A Babáért aki nincs Veled, azzal Aki mindig Veled van…

Templomunkat, amely ma már ökumenikus imahely, csaknem 1000 éve Antiochiai Szent Margit tiszteletére állították, aki az áldott állapotban lévő asszonyok és szülő nők védőszentje. Mást mond ez katolikus és mást protestáns testvéreknek. Viszont felekezettől függetlenül összeköt az ehhez kapcsolódó hiány. Egy Gyermek elvesztése, vagy egy Gyermek meg nem érkezése. Margit emléknapja július 20. Az ezt megelőző vasárnap tartunk istentiszteletet és lelkigyakorlatot olyan szülők számára, akik vagy már, vagy pedig még nem lehetnek együtt szeretett Gyermekükkel. Kétféle lelkigyakorlattal készülünk aznapra. A Gyermeküket elvesztett szülők számára, valamint olyan pároknak, akik nagyon várnak egy Gyermek érkezésére, ám eddig ez nem történt meg. Segíteni szeretnénk, hogy akik velünk tartanak, Isten szeretetén keresztül szemlélve közelebb kerülhessenek a “miért” és a “hogyan” kérdések megválaszolásához, életük legkeményebb témáját illetően. Az alkalom után pedig lehetőséget szeretnénk adni egy szerény szeretetvendégség, valamint egy könnyű kis kirándulás keretében, hogy az érintettek egymással is találkozzanak, beszélgessenek, megosszanak és együtt épülhessenek tovább, vagy akár csak csendben sétáljanak egyet.
Ha eddig a sorig eljutottál, valószínűleg ott a helyed. Szeretettel várunk. Arra kérünk, hogy ezt az űrlapot töltsd ki a regisztrációhoz: http://1000evestemplom.hu/…/a-babaert-aki-nincs-veled…/
Az alkalom természetesen ingyenes, 10 órától kora délutánig tart, Budapesttől nem messze, a Dunakanyarban, Dömös településen, az 1000 Éves Templomban, melyről a fenti linken minden részletet megtudhatsz.
A helyszín nem akadálymentesített.