Madarak napja a dömösi prépostságban
Madarak napja a dömösi prépostságban
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Madarak napja a dömösi prépostságban

2021. május 15., 10:00 de. - 1:00 du.

Ingyenes

Május 15-én szombaton, a dömösi prépostság területén egy napon ünnepeljük a Madarak és Fák napját, a Vándormadarak napját, valamint a Múzeumok Nemzetközi Napját. Hogy ez hogyan lehetséges? Úgy, hogy összekötjük a madarak múltját, jelenét és jövőjét. Vándormadár-ismereti előadással és velük való személyes ismerkedéssel, de még fecskefészek készítő „kurzussal” is várjuk az Érdeklődőket. Sőt, mindemellett aznap a tárlatvezetés a romok és az altemplom bemutatásán túl a középkori erdeink és madárvilágunk rövid ismertetésével is kibővül.

 

A madárismereti és madárismerkedő programot Márton András a BirdMania Természetvédelmi Mentőhely vezetője, a fecskefészek építő foglalkozást az Erdőmentők Alapítvány munkatársai, a történeti előadásokat és tárlatvezetést pedig Spóner Orsolya, az 1000 éves templom történettudományi és régészeti főmunkatársa tartja.

A maszk viselése és a távolságtartás a részvétel alapfeltétele.

Az előadások és bemutatások óránként indulnak.

 

A PROGRAM INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

 

A RENDEZVÉNY CSAK AKKOR KERÜL MEGTARTÁSRA, HA AZT A JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MAJD LEHETŐVÉ TESZI. ERRŐL A REGISZTRÁLT RÉSZTVEVŐKNEK EGY HÉTTEL ELŐBB ÉRTESÍTÉST KÜLDÜNK MAJD.

Részletek

Dátum:
2021. május 15.
Időpont:
10:00 de. - 1:00 du.
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

1000 Éves Templom

A regisztráció már nem lehetséges erre az eseményre. Kérjük, válassz egy másikat.